Kenshō Psarou: Ζεν διακοπές στο νησί των Ανέμων


Με φόντο τα καταγάλανα αιγαιοπελαγίτικα νερά και τη ζεν αύρα του κυκλαδίτικου τοπίου, το luxyry resort της Μυκόνου στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Ελλάδας αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.


Η ultra-chic διακοσμητική προσέγγιση με κυρίαρχα στοιχεία την φυσική πέτρα και το παλαιωμένο ξύλο, τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες καθώς και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής το καθιστούν κορυφαίο προορισμό φιλοξενίας για τους επισκέπτες του νησιού. Το προσεγμένο και λιτό περιβάλλον δένει αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιώτικου τοπίου ενώ οι χώροι ευεξίας και ομορφιάς προσφέρονται για ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης στο water pod του Spa Verandah. Το βραβείο «Greece's Leading Boutique Hotel», που επέσπασε στα World Travel Awards, τα «Όσκαρ του Τουρισμού», είναι λοιπόν ενδεικτικό της ολοκληρωμένης εμπειρίας πέντε αστέρων που ο επισκέπτης εδώ θα απολαύσει. Εντυπωσιακή είναι και η κομψή boutique με επώνυμα κομμάτια, κοσμήματα και μοναδικά αξεσουάρ, που είναι ένα από τα σημεία κατατεθέντα του ξενοδοχείου με προτάσεις κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και τις περίφημες ελιές του Κωνσταντίνου Βαλαή σε διάφορα χρώματα και μεγέθη που δεσπόζουν στο κέντρο της. Η έμφαση στην αισθητική είναι ένα από τα ατού του ξενοδοχείου και το «Best Hotel Design of the Year» που επίσης φιγουράρει στη λίστα των βραβείων του, το επιβεβαιώνει ενώ τα μοναδικά αντικείμενα και αυθεντικά έργα τέχνης δια χειρός διακεκριμένων καλλιτεχνών είναι η ξεχωριστή νότα που συμπληρώνει το προσεγμένο σύνολο επιπέδου πέντε αστέρων. Άξιο ειδικής αναφοράς είναι το γευστικό κομμάτι που έχει ανατεθεί στα χέρια του chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη- που την σεζόν του 2021 ανέλαβε χρέη Executive Chef και του Kensho στον Ορνό- με προτάσεις που βασίζονται στην κυκλαδίτικη κουζίνα εμπλουτισμένες με τη δημιουργική ματιά του chef. Τον γλυκό επίλογο υπογράφει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος με γλυκά που αφήνουν εποχή. «Kenshō Psarou», 22890 29002, 22890 27080, kenshomykonos.com