28 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗΈνα Χρυσό, δύο Grand Gold και ένα International High Quality Trophy από τον Οργανισμό Monde Selection.


Ένας Ελληνικός θησαυρός που αναβαθμίζει την εμπειρία κατανάλωσης νερού και στη διεθνή αγορά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει τη συμπλήρωση 28 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας, διατηρώντας τη θέση του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης Monde Selection Awards 2021, το ΘΕΟΝΗ κατάφερε να αποσπάσει το Gold Award για την ανθρακούχα εκδοχή του, δύο βραβεία Grand Gold Quality Award για τη γυάλινη και την pet συσκευασία του ενώ του έχει αποδοθεί και η ανωτάτη των διακρίσεων, η πλακέτα International High Quality Trophy.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, ο διεθνής οργανισμός Monde Selection ξεχωρίζει και επιβραβεύει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το «διαμάντι» που αναβλύζει φυσικά από την Πηγή Γκούρα και διακρίνεται για το pH του με τιμή 8 και για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά που το έχουν αναγάγει στο πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Διεθνή Οργανισμό Monde Selection για την επιβράβευση που αποδίδει για ακόμα μία χρονιά στο ΘΕΟΝΗ, στο Ελληνικό νερό που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί ένα διακεκριμένο brand name τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Δεσμευόμαστε πως αυτή η εμπιστοσύνη προς τα προϊόντα μας θα εξακολουθήσει να αποτελεί κινητήριο δύναμη για το μέλλον, στοχεύοντας σταθερά στη δημιουργία μία ανώτερης εμπειρίας κατανάλωσης νερού».


Αξίζει να σημειωθεί πως η διάκριση International High Quality Trophy αποδίδεται σε προϊόντα που έχουν βραβευτεί τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες χρονιές με Gold Quality Award ή Grand Gold Quality Award από τον οργανισμό Monde Selection. Μετά το 2017, το ΘΕΟΝΗ τιμάται για 2η φορά με τη συγκεκριμένη διάκριση, καθώς αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τον Οργανισμό Monde Selection κάθε χρόνο από το 2015 έως σήμερα.


Η Monde Selection προσφέρει μια παγκόσμια αξιολόγηση καταναλωτικών προϊόντων. Κάθε χρόνο μια ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων αφιερώνει χρόνο για να αναλύσει κάθε προϊόν ξεχωριστά, βάσει 25 παραμέτρων που καλύπτουν αισθητικές, επιστημονικές και νομικές πτυχές, εξέχουσας σημασία για τους καταναλωτές. Παρά τις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες στο πλαίσιο της πανδημίας, η διοργάνωση Monde Selection συγκέντρωσε και φέτος πλήθος συμμετοχών, καθώς συμμετείχαν περισσότερες από 1.000 εταιρίες από 90 διαφορετικές χώρες.


Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, το οποίο το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Έχει σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, έχει χαμηλές συγκεντρώσεις σε Νιτρικά/Νιτρώδη και περιέχει ασβέστιο.


Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Μαρία Μπλέτσα ΙΙ bletsa.m@theoniwater.gr