1ο Restaurant Management Conference από το Hotel & Restaurant Daily


Το 1ο Restaurant Management Conference, από το Hotel & Restaurant Daily, τη Δευτέρα 17 Μαΐου του 2021, παρουσιάζει τις σύγχρονες τάσεις, το ρόλο της βιωσιμότητας, τις νέες καταναλωτικές συνήθειες και τις καινοτομίες στον κλάδο της εστίασης, ενώ παράλληλα, μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα καλής πρακτικής και πρωτότυπα business plans, ρίχνει φως στην «επόμενη μέρα» των εστιατορίων.


Ο Covid-19 άλλαξε τον τρόπο λειτουργίας των εστιατορίων και τον τρόπο με τον οποίο γευματίζουν οι πελάτες, επιτάχυνε τάσεις που προϋπήρχαν, επέβαλλε την υιοθέτηση πρωτοποριακών λύσεων, ενώ παράλληλα με σύμμαχο τη δημιουργικότητα και την ευελιξία έδωσε ώθηση για ανάπτυξη σε νέους τομείς.


Σε μια περίοδο που η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η ευφυία είναι πιο αναγκαίες από ποτέ οι επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν:

- Real-life use cases επιβίωσης επιχειρήσεων εστίασης από τη διεθνή αγορά

- Tεχνολογικές εφαρμογές που εξοικονομούν πόρους και αυξάνουν τα κέρδη.

-Ποιες από τις τάσεις που υιοθετήθηκαν ήρθαν για να μείνουν.

- Ποιος είναι ο ρόλος των data analytics στη λειτουργία του εστιατορίου και στην προσέλκυση πελατών.

- Ποιες προκλήσεις θα συνεχίσουν να απασχολούν την Εστίαση.


Πληροφορίες

restaurantconference.gr

Early Bird: 40% έκπτωση για εγγραφές έως 14.4.2021


Φωτογραφία: Jay Wennington