Τζιτζιφιόγκος Bistronomy Wine Bar: Επιστρέφει με νέο brunch menuΤο wine bar με το παιχνιδιάρικο όνομα «Τζιτζιφιόγκος» επιστρέφει με διάθεση για ατελείωτες καθημερινές brunch και όχι μόνο νοστιμιές.


Ο Τζιτζιφιόγκος βγαίνει έξω στο δρόμο πάνω στην βέσπα του και έρχεται στο σπίτι ή στο χώρο σας για να προσφέρει την εμπειρία του «Τζίτζι» brunch όπου βρίσκεστε. Στην κουζίνα η ταλαντούχα Αριστέα ετοιμάζει καθημερινά πληθωρικές γευστικές προτάσεις και μενού για όλους, για καλοφαγάδες, λάτρεις της υγιεινής διατροφής και vegan, έχει τα πάντα δηλαδή... Μπαγκέτες με συνδυασμούς, όπως με καβουρμά, κασέρι Ξάνθης και chutney σύκου, τορτίγες όπως η vegan εκδοχή με χούμους αλλά και αλμυρά κρουασάν. Ο πρωταγωνιστής του brunch, το αυγό, δεν λείπει από τις επιλογές με εκδοχές όπως ποσέ, σκράμπλ, καγιανάς και ομελέτα.

Δροσερές σαλάτες και εναλλακτικά club sandwich συμπληρώνουν το μενού με το Fitness club sandwich με μαύρη focaccia ενεργού άνθρακα με ντοματίνια και πράσινη ελιά, φιλέτο κοτόπουλο, λόλα, ντομάτα, κίτρινο τυρί light και μαγιονέζα lighter than light είναι ένα από τα highlights. Αθώες αλλά και πιο «αμαρτωλές» γλυκές προσθήκες δηλώνουν «παρούσες» ενώ την εμπειρία ολοκληρώνουν ζεστή σοκολάτα, πρωτότυποι φυσικοί χυμοί, παγωμένα smoothies, τσάι και καφέδες με αρωματικά χαρμάνια.


Κώστα Βάρναλη 16, Τηλ:. 21 0574 5985, Περιστέρι