Στην Κορυφή του Κόσμου


Το signature «Goose and Gander #2», με Grey Goose, Martini Rubino, βότανα, μήλο και σόδα.

H τελετή των World’s 50 Best Bars του 2019 ανέδειξε ως κορυφαίο μπαρ του κόσμου αλλά και της Ευρώπης το λονδρέζικο Dandelyan στο Mondrian Hotel. Μεγάλο άλμα δεδομένου ότι έκανε ντεμπούτο στη λίστα το 2015 στην τελευταία θέση, την επόμενη χρονιά σκαρφάλωσε στην τρίτη (!) και το 2018 στη δεύτερη θέση. Με δημιουργό τον πρωτοπόρο bartender Ryan Chetiyawardana, συνδύαζε χαλαρά vibes με τη high end λάμψη του ξενοδοχείου. Η κάρτα του περιλάμβανε κοκτέιλ που υμνούσαν τη φύση και τη βιωσιμότητα ενώ από το 2014 που άνοιξε μέχρι λίγο πριν ξανασυστηθεί ως Lyaness, τα μενού του έπαιζαν δυνατά σε τερέν με «βοτανικούς» κανόνες.