Η επιστροφή του Beefbar Athens



To Beefbar Athens επιστρέφει δυναμικά στο γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας και είναι έτοιμο να συστήσει στο κοινό το ανανεωμένο brunch και το νέο lunch menu


Το δημιούργημα του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi, που έδωσε από τα μέσα Ιουλίου 2020 νέο ενδιαφέρον στον γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, επιστρέφει ανανεωμένο και υπόσχεται γευστικές εμπειρίες γεμάτες αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών. Ο λόγος για το Beefbar Athens, που ανοίγει ξανά τις πόρτες του από τις 8 Μαΐου.


Street food φιλοσοφία και comfort food επιλογές προσεγγίζουν με τεχνική και σεβασμό την αυθεντικότητα της παράδοσης, σε προτάσεις και νέες ιδέες του chef Παναγιώτη Ρέτζη. Η φόρμουλα της επανεκκίνησης του Beefbar περιλαμβάνει γεύσεις που ταξιδεύουν τον επισκέπτη από την Αθήνα και το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες. Ελληνικές γεύσεις όπως μουσακάς και γύρος από Kobe, με δημιουργικές πινελιές αλλά και πιάτα όπως super bowls με chicken supreme ή τόνο στη σχάρα.


Η πρωταγωνίστρια του lunch menu είναι η αποκλειστική συνεργασία του Beefbar με την εμβληματική αλλά και μυστική sauce Relais de Paris. Iconic Steak, Tender Veal και Chicken Supreme συνοδεύονται από την Sauce Originale Relais de Paris, ενώ ταυτόχρονα το Double Relais Cheeseburger, εξυψώνεται με μια ιδιαίτερα γευστική κρέμα. Η αποκλειστική συνεργασία με την Sauce Originale Relais de Paris, πριν φτάσει στο Beefbar Athens, είχε ήδη ξεκινήσει από το Μονακό και το Παρίσι. Από την γκάμα των προτάσεων δεν λείπουν οι χορτοφαγικές προτάσεις, τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, αλλά και οι signature comfort food επιλογές.

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στο brunch με μενού που θα εστιάζει στο κρέας και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τέλη Ιουνίου, ενώ pancakes με λεμόνι και ricotta, cinnamon rolls και αλμυρές προτάσεις όπως truffle croissant, bao buns και Croque Sando με Ribeye Ham είναι μερικά από τα ορεκτικά που εντοπίζουμε στις επιλογές. Οι κλασικές δημιουργίες που κυριαρχούν σε κάθε brunch menu όπως ομελέτες, scrambled eggs και avocado toast, αποκτούν νέα διάσταση και εναρμονίζονται με την ταυτότητα του Beefbar. Οι νέες, αναβαθμισμένες προτάσεις από εμπνευσμένα cocktails που χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα και πρωτοτυπία, δίνουν το δικό τους στίγμα στο brunch του Beefbar Athens με κλασικά cocktails σε μια minimal twisted Beefbar εκδοχή.

Η γευστική εμπειρία που προσφέρουν συνεχίζεται και φέτος ως τα βράδια του καλοκαιριού, με πρωταγωνιστές το καλό κρέας και τις διαφορετικές κοπές με προτάσεις όπως το Αμερικάνικο Black Angus Chateaubriand, η πληθωρική Wagyu Tomahawk από την Αυστραλία και το διάσημο, πιστοποιημένο Kobe Beef Emperor’s Cut από την Ιαπωνία. Παράλληλα, το leaf menu είναι αφιερωμένο στους θαμώνες που επιλέγουν φρέσκιες και ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας.


Ώρες λειτουργίας

Για τον Μάιο

Lunch: Κάθε Τετάρτη ως Σάββατο από τις 13:00 έως τις 16:00

Brunch: Κάθε Κυριακή από τις 11:30 έως τις 16:30

Dinner: Κάθε Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 18:30 έως τις 11:00

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το ωράριο λειτουργίας του Ιουνίου.


BEEFBAR ATHENS: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com