Διεθνείς αστέρες της γαστρονομίας στο Thama του Δημήτρη Κατριβέση στην ΤήνοΔέκα σεφ με περγαμηνές διεθνούς αναγνώρισης ακονίζουν τα μαχαίρια τους εν όψει μιας γαστρονομικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στο Thama, το εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.


Η βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Φυσικά κάνουμε λόγο για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή συνάντηση που έρχεται για μία ακόμα χρονιά να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τα τελευταία χρόνια προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση στο Thama


Σύμφωνα με σχετική πρώτη ανακοίνωση από τους διοργανωτές των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων The Best Chef Awards, στην κουζίνα του Thama, μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα παρελάσει ένα δυνατό line-up αποτελούμενο από τους Chef Giorgio Diana Ebbe Vollmer, Marco Müller, Miles Watson, Jacob Jan Boerma, Benallal Akrame, Przemysław Klima, Xavi Donnay, Stefan Heilemann. Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον οικοδεσπότη θα ετοιμάσουν ένα μενού που ενδεχομένως να είναι 10 σταδίων και -όπως και στην περσινή επιτυχημένη εκδήλωση- θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.


Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.


Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, Τηλ.: 22830 29021, rsvp@thamaraestaurant.com, thamarestaurant.com