Γαστρονομία στον Βυθό


Ο παγωμένος βυθός του Lindesnes στη Νορβηγία υποδέχτηκε το «Under».

Το «Under» είναι το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο παγκοσμίως και πρώτο του είδους στην Ευρώπη. Ο σεφ Nicolai Ellitsgaard σαν άλλος Κουστό ανακαλύπτει ξεχασμένους θησαυρούς όπως η τρούφα της θάλασσας και το ακανθώδες καβούρι των βράχων, επανασυστήνοντάς τα πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ιδια ρότα και στα επιδόρπια του Hakim Chaoui, με ένα εξ αυτών να περιέχει πέντε διαφορετικά είδη φυκιών που συλλέγει ο ίδιος.