Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar


Βάλτε στη Σαρακοστή τους θαλασσινούς μεζέδες και δώστε της, την νοστιμιά που της ταιριάζει.


Η ομάδα του Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar επιστρέφει με τις υπηρεσίες delivery και take away και απαντά, σε πείσμα των καιρών, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες. Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και δοκιμές, ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη μεταφορά των πιάτων δεν αλλοιώνεται ή χάνεται τίποτα από τη γεύση τους, άρχισαν τα «ταξίδια» των μεζέδων.

Στην κουζίνα ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής μαζί με τον Μίλτο Γιάννου και τον Παναγιώτη Λιατόπουλο ετοιμάζουν γευστικές προτάσεις με πάντα φρέσκιες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Ceviche και καρπάτσιο, λαχταριστά ρολάκια sushi, μοσχομυριστά μαγειρευτά με ότι καλό βγάζει η θάλασσα, rissoti, pasta και φυσικά δεν λείπουν οι ωμές επιλογές.

Το μενού περιλαμβάνει προτάσεις όπως λακέρδα παστωμένη σε ανθό αλατιού με τουρσί κουνουπίδι, γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχωρμες πιπεριές, ceviche καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου, κλασσική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια. Από το μενού δε λείπουν οι επιλογές sushi με ρολάκια maki, sashimi και nigiri.


Παραγγελίες μέσω wolt και e-food. Το κατάστημα εξυπηρετεί και take away. Ποσειδώνος 14, Βούλα, τηλ. 210 8990152