Jun 7, 2021 Sébastien Ripari: L’ami des chefs Ο άνθρωπος που έχει βρεθεί στις κουζίνες κορυφαίων επαγγελματιών σε ρόλο συνεργάτη που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, δημιούργησε ένα...
Feb 9, 2019 «Μακριά Μυρωδιά»: Η μαγειρική κληρονομιά της Ρόδου Η μαγειρική παράδοση του νησιού των Ιπποτών συμπυκνωμένη στο λαογραφικό γαστρονομικό διαμάντι του Γιώργου Τρουμούχη και του Κώστα Καψανάκη.
Jul 6, 2018 «Φρούτα-Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική» Το best seller του κορυφαίου Γάλλου ζαχαροπλάστη Cedric Grolet.
Jan 18, 2017 Η κουλτούρα των Tiki cocktails σε ένα βιβλίο Μια πολυτελής έκδοση, που συμπυκνώνει την ιστορία της κουλτούρας των Tiki cocktails, κυκλοφόρησε για τους λάτρεις του είδους.